Ga naar de hoofdcontent

Concertgebouw Events verbreedt horizonten!

Concertgebouw Events verbreedt horizonten!

Het Concertgebouw wil een lerende onderneming zijn en streeft permanent naar ontwikkeling en innovatie. Daarom wisselen we op regelmatige basis informatie, ervaringen en best practices uit met andere venues. 

Op het eind van een succesvol en geslaagd werkjaar trok Team Concertgebouw Events naar het fijne en bruisende Amsterdam. 

Op het programma stonden inspirerende site-visits in het gerenommeerde I.T.A. en het iconische Concertgebouw Amsterdam . Op beide plekken werd het team warm onthaald. 

Tijdens de bezoeken lag de focus op hoe deze bloeiende centra omgaan met zaalhuur en externe events en hoe ze worden geïntegreerd in de ruimere werking van de organisatie. 

De aanpak van deze historische venues loopt voor een stuk parallel met die van het eigen Concertgebouw maar er zijn toch ook enkele markante verschillen, vooral op operationeel vlak. 

Heel leuk is ook De terminologie die de Amsterdammers gebruiken: onthaalverantwoordelijken zijn er ‘partymanagers’ , productieleiders zijn dan weer – afhankelijk van het type evenement – ‘bedrijfsleiders’ of ‘producenten’. 

Er was ook tijd voor ontspanning: in het Concertgebouw werd het team verwend met de prachtige voorstelling West Side Story in uitvoering van het Nederlands Philharmonisch Orkest.   

Concertgebouw Brugge blikt tevreden en geïnspireerd terug op deze trip. Bedankt Internationaal Theater en Concertgebouw Amsterdam voor de gastvrijheid! 

Ook een concert of feestelijke avond organiseren in het Concertgebouw?

 Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat. 

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht