Ga naar de hoofdcontent

Veel ruimtes, oneindig veel mogelijkheden

Veel ruimtes, oneindig veel mogelijkheden

Een van de vele voordelen van het Concertgebouw is de flexibiliteit van onze ruimte(s). Je geeft de zaal jouw eigen invulling volledig op maat van jouw event. De maand juni gaf niet alleen blijk van een onuitputtelijke knaldrang, maar ook van een ongebreidelde veelzijdigheid met een enorme waaier aan evenementen:

  • Forum 6 vormde onder meer het decor voor een symposium met simultane vertaling, een intiem privéconcert en een personeelsdiner met dansfeest.
  • Met lange avonden en aangename temperaturen was juni dé maand bij uitstek voor bedrijven om met hun klanten, prospecten of collega’s te genieten op ons panoramisch dakterras. Ter gelegenheid van een exclusief bedrijfsfeest installeerde huiscateraar Deldycke er zelfs zijn keuken.
  • Concertgebouw-partner CERA liet tot driemaal toe de Concertzaal vol lopen voor Bart Peeters.
  • De jonge ondernemers van JCI deden hetzelfde voor de spectaculaire openingsceremonie van hun Europese conferentie (compleet met dansgelegenheid óp het podium).
  • Een tot de nok gevulde zaal was er ook voor de slotzitting van het Europacollege met omkadering door de collegeband, en met hoogwaardigheidsbekleders zoals secretaris-generaal van de Europese Raad Marija Pejčinović Burić.
  • In de Kamermuziekzaal kwamen verschillende lokale en nationale bestuursraden bijeen.
  • Meerdere opleidingssessies vonden hun weg naar onze backstage Studio’s, evenals een netwerkontbijt gefaciliteerd door Stad Brugge en opgeluisterd door pianiste Marie François.
  • Zelfs de piano in onze Inkomhal kreeg een centrale rol tijdens een persmoment met alleskunner Patrick Hamilton en Concertevents.

1 + 1 = 3

Elk van onze ruimtes heeft zijn eigenheid en troeven. Wil je die maximaal benutten tijdens je event? Combineer ze dan tot één geheel, met de Foyer als centrale schakel en ontmoetingsplek bij een fijn glas en bord. In het kader van een seminarie koppelde de Federatie van het Belgische Vlees (FEBEV) een plenaire vergadering in de Kamermuziekzaal aan kleinere sessies op de Fora en breaks op de Foyer.

Of laat je gasten vóór, tijdens of na je event op sleeptouw nemen door een enthousiaste en ervaren gids om het Concertgebouw in al zijn lagen te ontdekken. Ontspannen en bijleren tegelijk, zo deden de collega’s van Escala het jou voor.

Concertgebouw Brugge: the perfect scene for your event!

Getriggerd om zelf een evenement in het Concertgebouw op poten te zetten? We denken graag met je mee over het concept en de optimale invulling van onze zalen. Bel of mail ons om alle mogelijke pistes te verkennen.

Deel dit nieuwsbericht