Ga naar de hoofdcontent
Vanaf 3 voorstellingen geniet je korting. Boek je keuzeabonnement via deze link!
(niet cumuleerbaar met andere reductietarieven)

Vacatures & vrijwilligerswerk

Zin om aan de slag te gaan in een internationaal centrum voor podiumkunsten? Gebeten door muziek, dans, kunst? Of op zoek naar een fijne werkervaring als stagiair? Op deze pagina vind je alle info over onze jobs en stageplaatsen.

Medewerker Participatie - Outreach

Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur - 80 of 100% - (m/v/x)

De afgelopen jaren zoekt het Concertgebouw steeds vaker de stad op voor projecten met een bijzondere artistieke beleving. Maar we willen en kunnen meer, en daarom zetten we nog meer in op sociaal-artistieke projecten in de stad om diverse doelgroepen (cultureel, sociaal-economisch, leeftijd, …) kansen te geven om cultuur te beleven, in samenwerking met (lokale) partners, waarbij we ook verder kijken dan westerse klassieke muziek. We mikken hierbij op zowel een diversiteit aan partners, kunstenaars als deelnemers.

Voor de ontwikkeling en coördinatie van deze projecten creëert het Concertgebouw binnen het team Participatie de nieuwe functie van medewerker participatie – outreach, die met erg uiteenlopende organisaties en verenigingen werkt aan projecten die een meerwaarde betekenen voor diverse doelgroepen. De functie vormt een belangrijke schakel in de werkgroep diversiteit van het Concertgebouw.

Bezorg ons jouw motivatie en CV voor 25.08.2022!

Stagiaires

Stagiair(e) office management

Stagiair(e) digitale media

Losse cafémedewerkers en -studenten

Concertgebouw Brugge is op zoek naar medewerkers die op losse basis in het Concertgebouwcafé kunnen komen werken. Ben je student of verdien je graag bij? Registreer je dan op NOWJOBS met de code SV200198. 

Jobstudenten schoonmaak (weekend vanaf 05.08.22)

Samen met je collega's sta je tijdens het weekend in voor het schoonmaken en onderhouden van het gebouw zodat alle bezoekers (gezelschappen, artiesten, klanten en collega’s) een aangenaam verblijf  ervaren.

Interesse? Mail naar pascale@concertgebouw.be.

Vrijwilligers

Neem contact op met Stefanie Timperman