Ga naar de hoofdcontent

Upcoming events

Upcoming events

Ontdek hier een greep uit de evenementen die door Concertgebouw Events in goede banen geleid worden. 

September 2022

 30 september: Toekomstmakers

Concertgebouw en de stad Brugge slaan de handen in elkaar om driemaal per jaar een groep decision makers uit diverse sectoren samen te brengen. Onder impuls van een stuurgroep met ondernemers uit zowel de overheids- als privésector weten ze keer op keer boeiende gastsprekers te strikken voor de ontbijtsessies van De Toekomstmakers. De gastsprekers brengen steevast innovatieve onderwerpen en inspireren de aanwezigen met good practices uit de regio. Het Concertgebouw als toonbeeld van een hedendaags en toekomstgericht Brugge is de ideale locatie voor dit type ontmoetingen.

Volgende afspraak: 30 september in Forum 6 tijdens een smakelijk netwerkontbijt.

Oktober 2022

4  oktober: W-Vl Maximaal Synchromodaal

Seminarie over mobiliteit in Vlaanderen. Op het programma staan onder meer boeiende getuigenissen vanuit het perspectief van de belangrijkste West-Vlaamse aanbieders én de gebruikers van de bestaande multimodale infrastructuur.

meer over het evenement

7 oktober: TOL congres 

10e editie van het TOL congres 'Moeder waarom leren wij?' op 7 oktober met focus op thema's als ontwikkelings- en leerstoornissen, emotionele problemen bij kinderen en een uitgebreide en kwalitatieve vakbeurs.

17 - 19 oktober: YAM session

YAMsession is een jaarlijks internationaal evenement voor creatieve professionals die werken op het gebied van muziekontwikkeling voor een jong publiek. Het programma beoogt door middel van internationale uitwisseling en samenwerking zowel de kwaliteit als de kwantiteit van concerten voor een jong publiek overal ter wereld te vergroten.

meer over het evenement

24 oktober: Openingszitting Europacollege

Naar jaarlijkse traditie opent het Europacollege haar academiejaar feestelijk in het Concertgebouw Brugge. Bijna 1000 studenten vieren samen met notoire politieke leiders de start van het academiejaar in de grote Concertzaal.

meer over het Europacollege

26 oktober: Cochlear

Infosessie over hoorapparaten door Cochlear, in samenwerking met AZ St Jan Brugge.

meer over Cochlear

November 2022

17 november: Wouter Deprez - Speech

7e (!) opvoering in het Concertgebouw van de laatste voorstelling van comedian Wouter Deprez. Kan sporen van West-Vlaams bevatten!

meer over Comedyshows

27 november: Onze Natuur

Livepresentatie van de prestigieuze film Onze Natuur, gemaakt door VRT met muzikale begeleiding van Prima La Musica en dirigent Dirk Brossé.

meer over het evenement

December 2022

8 december: Voka Ladies

Voka Ladies, een professioneel netwerk met focus op ondernemerschap, brengt vrouwelijke ondernemers en kaderleden samen met als doel te adviseren, te inspireren en verbinding te creëren. Op 8 december zijn de Ladies te gast in het Concertgebouw Brugge, waar algemeen directeur Katrien Vaneeckhoutte hen uit de eerste hand over haar groeiverhaal zal vertellen: hoe haar carrière begon, tot het moment waarop ze haar stempel op het Concertgebouw begon te drukken. Na haar keynote wordt iedereen op sleeptouw genomen doorheen het gebouw.

meer over het evenement

Te gast in het Concertgebouw

Het Concertgebouw staat bekend om zijn zeer uitgebreide muziek- en dansprogramma. De zalen worden ook ter beschikking gesteld voor concerten en voorstellingen van externe eventorganisatoren. De voorstellingen die in onze communicatie gelabeld zijn als 'Te gast', zijn in handen van een externe organisatie en verlopen via Concertgebouw Events.