Ga naar de hoofdcontent

Bedrijvigheid achter de schermen

Bedrijvigheid achter de schermen

Backstage gonst het in het Concertgebouw stilaan weer van de bedrijvigheid. Er worden grote onderhouds- en poetswerken uitgevoerd en het artistiek team legt de laatste hand aan een aangepast programma voor het najaar. Artiesten plannen opnames en residenties in afwachting van de grote terugkeer naar het podium. Gluur mee in het leven achter de schermen! 

Stilte voor opname

Met twee harpen en een cello laten de Brugse zussen Emma, Astrid & Mathilde Wauters heerlijke klanken weerklinken in onze (nu nog) lege Concertzaal.

Podiumtechniek in actie

Onze podiumtechniekers zijn druk in de weer om al het technisch materiaal spik en span te krijgen alvorens we onze zalen weer openzetten. Achter de schermen wordt druk getimmerd (letterlijk en figuurlijk) aan een nieuw seizoen!

Safety first

Safety first, dankzij de dames van onze poetsploeg. Geen virus is opgewassen tegen de schrobvlijt van onze poetsheldinnen.

Beweging in de Concertzaal

Nog geen publiek, maar er is toch alweer beweging in de Concertzaal. Pianist Guy Vandromme werkte er op 8 en 9 juni aan een opname voor een nieuw mysterieus project ... Wat een fijn gevoel om die piano opnieuw te zien blinken op de grote scène!

Deel dit nieuwsbericht